dijous, 20 d’octubre de 2011

Presentació Escola Natzaret

Hola, som la classe de P3A. El nostre nom és les estrelles i per això la nostra classe està plena d'estrelles.
Encara ens estem acostumant al cole dels grans però el que més ens agrada és: jugar amb jocs de pensar, pintar amb pintura, jugar al pati, cantar cançons i anar a l'acollida cada matí.
Estem molt contents de conèixer a nens d'altres escoles. Segur que ens ho passarem molt bé.


Hola a tots! nosaltres som la classe de les tortugues (P3B) i ens agrada molt la cançó: "Si et vols divertir...". Molts petons a tots.

Ens presentem!!! Som el grup de P-5 A de l'escola Natzaret a Esplugues de Llobregat i som la classe dels Bruixots. Aquest curs estem preparats per a fer-nos uns gran lectors i escriptors gaudint de grans projectes i descobrint moltes coses amb les divertides matemàtiques. No ens oblidarem de tocar el violí, de jugar amb molts jocs informàtics, de participar de contes en anglès, de demostrar els artistes que portem a dins a l'atelier, alguna partideta d'escacs i bona música amb moviment i ritme.
Ah! però no estem gens preocupats per si aquest curs ens hi serà fàcil o difícil perque no oblideu que nosaltres som "els bruixots" i tot allò que ens sigui una mica complicat, la màgia ens ajudarà a entendre-ho tot sense cap problema.
El tema que hem escollit aquest curs serà les festes tradicionals a les 3 estacions. Esperem que les nostres activitats us agradin.
Hola! Som la classe dels Pirates (P-5B) del Col·legi Natzaret d'Esplugues de Llobregat.
Som uns pirates bons, no ens agraden les baralles i tots som molt bons amics. El tema triat per treballar les tres estacions són les festes típiques de cada una d'elles.
La nostra pregunta és: quina és la festa que us agrada més de la tardor?

1 comentari: